dadu jadwal

Utamana dina awal sakola - dimana ngawarnaan ogé mangrupa salah sahiji hiji pastime populér - sakola pisan husus. Alpukahna barudak sakola primér ayeuna milik ka barudak "badag" jeung maranéhna kasampak maju ka dinten sakola salajengna.

Jadwal tinker dadu

Ku ngaklik tumbu, kacana muka jeung jadwal ngawarnaan: jadwal citak, eusian, teras motong dinya kaluar sarta lengket ngahiji pikeun ngabentuk kubus (!):

dadu jadwal
dadu jadwal

Témbongkeun jadwal Wüfel sakumaha grafik


Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.