Amis teh bells pernah kadéngé - catetan na téks

kumaha oge, tradisi nyanyi lagu Natal di imah kalawan kulawargana sarta barudak atanapi di sakola tur TK teu utamana heubeul. Ti ngeunaan 18. Abad ka nyanyi kalayan kulawarga anjeun, jeung ngan ti 19. Abad ieu dipikawanoh di Jerman lagu ti nagara sejen.

catetan pernah sora jeung Gula téks isuk-isuk

nyanyi jeung nyieun musik dina umum on na di sabudeureun Natal nyiptakeun atmosfir geulis, pisan husus tur unik. Teu ukur barudak sakabeh umur ngarasakeun eta. Beuki sering lagu nu terus-terusan dina waktu ieu atanapi uninga, anu hadé téks sits. Anu bisa maénkeun hiji pakakas, bisa maén hiji iringan.

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks ti Carol Natal dina format pdf

catetan pernah sora jeung Gula téks isuk-isuk
catetan pernah sora jeung Gula téks isuk-isuk

Gula dina isuk pernah agul-téks

Amis hurung bel pernah
ti wanoh Christmas,
'Tis sakumaha lamun malaikat nyanyi
deui katengtreman jeung kabagjaan.
Salaku ditembangkeun dina wengi blissful,
Salaku ditembangkeun dina wengi blissful,
Bells kalayan sora suci,
klinget bumi sapanjang!

O nalika ring bells,
gancang manehna hears anak Kristus:
Lumangsung ti sawarga lajeng ngayun
buru turun ka bumi '.
Ngaberkahan bapa, ibu, anak,
Ngaberkahan bapa, ibu, anak,
Bells kalayan sora suci,
klinget bumi sapanjang!

Klinget kalayan sora lieblichem
tebih peuntas sagara,
yen aranjeunna sadayana mikaresep
rahayu usum Natal.
Kabéh girang ku lagu éndah!
Kabéh girang ku lagu éndah!
Bells kalayan sora suci,
klinget bumi sapanjang!

Catetan ti lagu Natal amis nu bells pernah disada kabuka salaku file grafik


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.