Manisan pikeun barudak | kadaharan

Kids cinta manisan. Ieu sakumaha aman salaku Amin di gareja. Sarta teu saperti saméméh maranéhna muncul mana aksés ka Ngaruwat saeutik bisa ngalaman. Ieu dimimitian dina bates soca ti barudak di Checkout supermarket jeung hasil dituluykeun dina ulang barudak kalayan kue coklat, puffs krim sarta Smarties.

Amis snack jeung euweuh regrets

Sanajan urang sadayana informed ngeunaan eta ngan kiwari nu teuing bencana ka gula dina awak, obesitas masalah tina generasi urang, nu terus barudak urang.

snack amis tanpa kaduhungan pisan
Amis snack jeung euweuh regrets

Teu keur nanaon éta voices dina taun panganyarna yén generasi ti barudak TK ayeuna bakal maot tadi alatan diet goréng salaku generasi kolotna '. Sarta ieu dina hiji waktu, dina sisi séjén, jutaan jalma anu sarimi jeung dying tina kurang gizi.

tabél gula jeung ramo indéks diangkat

Geus aya barudak TK dijieun sadar gula sarta lemak dina dahareun. Kituna datang disguised salaku dahareun teu ukur manisan murni anu ulah malah teu nyieun usaha, tapi ogé ngeunaan nice dipakétkeun, warni, konon cageur barudak dahareun sakumaha Fruchtzwerge jeung barudak sosis.

Naha éta, teras, éta barudak dewasa tapi deui tumiba pikeun gaya hirup heubeul tur resep kana nyokot éta manisan bar ti keur yogurt polos jeung buah seger? Pikeun hiji, éta geus pasti faktor waktu. The bonbon bar produksi geus rengse, buah kudu dikumbah sarta motong kana aduk kana yogurt teh.

Sajaba ti éta, buah cageur oge leuwih mahal ti coklat, nu mindeng nyimpang na ngagaduhan mung salaku argumen pseudo.

Naon tiasa ngalakukeun pikeun megatkeun kabiasaan?

Amis snack tanpa kaduhungan pisan gawéna dahareun cageur. lalaki nu geus kawas amis, sigana anjeunna leuleuy - komo cairan amniotic raos amis. tapi kumaha bisa ngajaga pola dahar cageur leuwih waktos?

Di dieu nu konsekuensi kolotna geus diperlukeun. Teu cukup, barudak ti jaman ka jaman keur exemplify kumaha eta bisa jalan. kabiasaan dahar cageur bisa diajar. Ieu dimimitian dina tabel bedside.

Ngalatih diri pikeun salawasna ngawula a snack buah leutik sanggeus dahar beurang. Dina usum panas berries anu sagala jinis balap. Pikeun curb kahayang pikeun manisan bari mastikeun paningkatan vitamin, sanajan eta geus balik gancang sakali di dahar beurang.

Pikeun leuwih lengkep tips for snacking amis tanpa kaduhungan pisan

Rumaja dahar coklat Santa Claus
Gula - nu sapopoé dedi amis anyar

Ulah ngarobah kabiasaan dahar tina kulawarga anjeun sapeuting. Ieu jadi frustrating salaku piknik di hujan. Mimitian kalayan hiji hal sarta tetep dina nepika geus jadi kabiasaan a. Saterusna diatur pikeun hiji hal anu leuwih.

Janten Kade ulah overdo eta, disebutkeun kabeh gancang leungit interest dina diet sehat. Ékspérimén bit, jadi meunang barudak anjeun nyaho bungbuahan aheng, bumbu jeung masakan.

Beuki hal anak anjeun weruh, beuki pilihan boga engké mun Polandia diet na bebas dina kaséhatan. Ulah poho yén aya nyatu sayuran anu secukupnya rada amis ku alam. Waluh, wortel jeung zucchini téh ngan sababaraha conto.

Breads gantina bisa nyebarkeun jeung Nutella atawa jam, demonstrate kalayan buah. Di dieu, cau, pir, anjir tur apal aya dina lapisan ipis krim kéju.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.