lolong Tekstil | fashion pakean

"Kuring boga nanaon mun teu ngagem deui!" Saha teu kenal set ieu ogé tina sungut hiji awéwé anu geus kawas unggal dinten sateuacan pacilingan pinuh maranéhanana jeung teu nyaho naon mun teu ngagem? Hiji hal jelas tina lolong tékstil. Tapi ... pitulung téh!

lolong Tekstil - pilihan The hese

"Selamat pagi!" Éta ditiup dina radio "Dinten mangrupakeun poé cerah. Manuk anu kicauan. Ieu ngan méméh 07.00 pm sarta sababaraha risers mimiti hurrying digawekeun geus ".

lolong tékstil
lolong Tekstil - I kudu nempatkeun nanaon!

Masih sagemblengna overslept YOU kiwari nangtung aya hareupeun papakéan nya jeung teu nyaho naon mun teu ngagem: Salah sahiji loba awéwé di dunya ieu anu ngan boga pisan mun teu ngagem di pacilingan anu aranjeunna henteu panjang malah weruh naon aranjeunna keur kiwari nyaéta pikeun narik ,

Tapi ngan kiwari dina poé penting ieu, dimana kepala departemen bakal menta aranjeunna keur pidato ka staf dirakit manehna teu kapanggih hiji katuhu. Anjeun dianggap rupa kombinasi. Aya nu torn tina gantungan jeung cobaan on blus jeung calana.

Waktos anu ngajalankeun kaluar jeung manehna geus kénéh kapanggih nanaon nu bakal mangga nya pikeun dinten penting ieu. Tungtungna, éta lajeng deui baju haneut héjo dawam sarta mindeng dipaké rok coklat. Anu henteu anu lumangsung teu dipikawanoh?

Naon lolong tekstil?

lolong Tekstil mucunghul utamina di awéwé anu sababaraha kali tumiba sanajan dinten Pilihan ageung a kaasa-asaan tékstil. Perplexed téh awéwé ti pacilingan jeung ngan teu nyaho naon mun teu ngagem. Kusabab awéwé umumna ngandelkeun rarasaan maranéhanana yén, kumaha oge, lolobana waktu ngabejaan aranjeunna anu sipatna teuing kandel, éta pisan hésé manggihan nu merenah.

Tiasa kelamin jalu nangtung di dieu?

Kumaha carana mantuan (s)? Dina pondok, "henteu". Dina raraga teu risiko papaséaan hubungan gede, éta bakal jadi hadé ngan nyekel deui dina kaayaan kitu. Malah kecap paling asih teu tiasa mantuan. Hal ieu dasarna dirancang sagalana sejenna, (n) jadi eta dimaksudkan eta meureun. Pikeun manéhna nyebutkeun, "Jigana éta nu téh alus," manehna balesan anu "Anjeun sok sebutkeun," sarta manéhna nyebutkeun "Kuring resep nu teu jadi alus," manehna cik, "Anjeun neangan abdi meureun teuing gajih?"

Solusi pikeun lolong tékstil

awéwé Undecided kedah saukur kungsi pilari kanggo outfit pikeun poé saterusna di malem kaluar.

awéwé ngora di kaos konéng
lolong Tekstil sacara sistematis ausgtricksen

Kauntungannana nyaéta nu boga sirah jelas ti kurangna tekanan waktos mertimbangkeun naon nu bakal matak hal katuhu pikeun tur ngaheéat waktos berharga isuk-isuk. Sahingga lajeng ogé mimitian hiji wanda alus keur poé.

Cara séjén pikeun ngajawab "masalah" nyaeta mun saukur ngabersihan kaluar malah pacilingan teh. Studi némbongkeun yén ngan 20% tina baju dikandung dina pacilingan teh sabenerna tightened rutin.

Pilihan katilu mangrupa nawaran Sistim heubeul "pikeun panon na" disebutna on. Ngan ditutup panon kuring sarta sareng jari na di hareup tumpukan baju salami up na turun dugi ka eureun ku kasempetan on bagéan hiji. Jeung anu ogé diasah tanpa pamikiran ngeunaan eta lila.

Ngan dina cara kieu bisa luh letusan sarta runtuhna dina hareupeun pacilingan kalawan exclamation nu "Kuring boga nanaon mun teu ngagem!" Ka extent sababaraha dihindari.