tinker lampion gede pikeun gugur jeung usum

lampion homemade gaduh jampe husus sorangan. Dina usum panas, maranéhna shimmer di tatangga balmy di teras, di ragrag na tiis, aranjeunna ngahias imah urang atawa tabel banquet, sanajan lamun euweuh angin.

Lampion di ragrag salaku hiasan

tingali tangtu lampion homemade di gugur jeung usum salaku hiasan di panto, contona, di lawang, hébat. Hal pangalusna téh nya éta gampang salah nyieun lampu angin soranganKu kituna barudak geus loba kabagjaan di dinya sarta ngahontal hasil impressive tanpa pangaweruh loba prior. Mun nu teu motivasi ...

Lampion dipapaésan autumnal
Lampion saukur tinker

lampion homemade pikeun gugur

pikeun lampu angin selfmade gugur anjeun peryogi ukur sakali sagelas cocog pikeun lilin nu. Kedah eta janten lampu angin gedé, anjeun tiasa nganggo kendi kaca. kursus, aya di ukuran béda. A jar jam bisa nyadiakeun layanan nu hadé.

Nice Sigana kungsi dijieun nalika aya hiji lantern selfmade dipaké pikeun hiasan, tapi sahanteuna tilu sét nu rupa anu sarua dina tabel atawa on windowsill nu.

rada kandel lilin rukun sakali - saperti lampu tea lilin téh merenah atawa - gumantung kana ukuranana kaca.

Pikeun kaca gugur nu peryogi daun warni of maple & Co. Ieu sakuduna garing sababaraha dinten sateuacan. bisa nyambung ka meungkeut hiasan ka kaca eta ku ari basajan. Tapi kudu ati: Mangga pastikeun yén daun garing moal bisa datang kana kontak jeung seuneu lilin.

Ku cara kieu, tangtu bisa immortalize sagala usum sejenna dina gelas. Béntang ti kertas konstruksi di usum tiris, daun garing sarta bumbu di cinyusu jeung usum panas. Hal alus éta saperti lantern selfmade ampir salah waragad duit!

Homemade lampion badai usum kalawan wallpaper témpél

Di dieu teuing, tangtu, Anjeun kudu lilin na kaca. Saterusna, tapi nu peryogi malah némpelkeun wallpaper sareng tracing kertas. kasampak sagelas leutik nice dina metoda wallpaper tauco, anu satuluyna draped di grup, contona dina platter Christmas.

anu ti kertas tracing pikeun lantern homemade Wintermotive kawas kembang ibun, béntang atawa tatangkalan fir motong. Ieu lajeng misah atanapi tindih (nice lamun, contona, ngan béntang atawa ngan motong Eisblumen) kalawan wallpaper némpelkeun on gelas glued.

Pisan barudak ngora saukur bisa luh strips atanapi bit kertas. Di dieu, sugan saméméhna nangtukeun warna anu cocog Christmas. Tur upami aya janten multi-berwarna, éta ngan hiji sadaya-musim lantern!

Lampion ti Arab peuting

Anu teu hayang nyieun kaca jadi lantern, ogé bisa digawekeun ku kertas parchment. Sanajan kitu, ieu téh masih bit teuing hésé kalayan barudak pisan ngora. Di dieu Anjeun perlu coaster, warni Tonpapierstreifen, kertas parchment na rhinestones. Sajaba ti éta, tangtu, gunting, lem na teh lampu.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.