Transisi ti TK nepi ka sakola

Kalayan genep taun samping serius ngeunaan kahirupan dimimitian: ieu atawa sarupa frasa saméméhna mindeng kadenge mun enrollment ieu approaching barudak tadi.

Ti TK ka murid - sahingga ngatur transisi lemes

Dina taun anyar, kurikulum keur taun hareup di sakola dasar mindeng geus robah sarta dinten dedicated guru coba pikeun mempermudah barudak dimimitian sakola ku incorporating loba elemen playful di ajar na selektif ngurangan sieun. Gawé babarengan antara TK jeung sakola primér tos ningkat dina loba tempat.

tas Gula keur Balik deui ka Sakola
Transisi ti TK nepi ka sakola

Tapi, loba preschoolers, teu wungkul ngarasakeun kabagjaan nalika aranjeunna mikir peran anyar maranéhna salaku schoolchild a. Fase ieu anyar kahirupan pamustunganana brings loba parobahan penting jeung luhur sagala tugas.

Babarengan guru anjeun kudu nyobaan jadi kolotna ngeunaan nyieun transisi ti TK nepi ka sakola sakumaha lemes sabisa sarta nyiapkeun anak anjeun ogé kana tantangan anyar.

Ngamajukeun tanpa overwhelming - Anjeun perlu dipaké pikeun anak anjeun méméh mimiti sakola di Liabilities

Beda badag antara promotion di TK jeung proses pembelajaran sakola éta anak di sakola dumadakan boga tugas beuki pisan. Bieu bisa maénkeun sagala poé, seuri tur ngajalankeun sabudeureun na ujug-ujug eta kedah 45 menit dina hiji waktu keur waspada, tetep buku na salawasna siap ngalakukeun pagawean di imah jeung nulis hurup beresih.

Pikeun loba barudak dimimitian sakola ieu téh shock a. Ku sabab eta ngajadikeun rasa pikeun meunangkeun barudak dipaké saméméh enrollment di Liabilities. Nu henteu hartosna yén kids kudu nyieun ketikan atawa itungan latihan unggal poé. Aya cara lianna.

dinten mimiti indung sakola jeung anak
Dimimitian sakola salaku mimiti kana hirup sakola

Mun anak anjeun hayang hadir klub senam atanapi sakola musik, contona, eta kahiji kedah nyandak bagian dina palajaran sidang non-beungkeut. Mangka kudu mutuskeun hiji partisipasi salajengna nyaeta layak atawa henteu. Tapi: Mibanda anak anjeun sakali maréntah cara sakuduna tetep di dieu - utamana lamun fee taunan geus dibayar.

timbul dina kahirupan sapopoe di unggal kaayaan kulawarga mana preschooler a tiasa nyandak leuwih sababaraha tugas. Mindahkeun putri Anjeun atawa putra anjeun, contona, tugas ti jarian handap pikeun buka bakery atawa pikeun ngeset tabél on rutin. Ieu bakal maéhan dua manuk kalawan hiji batu, sabab anak anjeun bakal ngamekarkeun teu ukur rasa tugas tapi ogé karasaeun dicokot serius. Leuwih ti éta, kapercayaan na ieu strengthened.

Ajak anak anjeun salawasna salian pikir keur diri, nonton jeung ngadengekeun. Naon guru deui sangkan ahir perjalanan? kostum naon diperlukeun pikeun pagelaran di festival panas? kemungkinan Naon anak nya settle nu sengketa antara dua kadaharan pangalusna?

Ku cara kieu anjeun promosi ku jalan, pangabisa ka konsentrasi sarta pikir solusi-berorientasi. Dua kaahlian merlukeun mahasiswa urgently, sabab éta prosés diajar anu loba gampang.

Ogé penting: Hayu saloba mungkin mun cobian kaluar anak anjeun sorangan jeung ngamajukeun kamerdikaan na. Lamun datang ka sakola kudu, upamana, bisa pakéan nyalira, pikeun ngatur sarta ngurus kaduh pribadi-Na.

Kahiji kalina dina sakola - anjeun nyadiakeun cukup sésana

Utamana sababaraha minggu kahiji sakumaha schoolchild a nu utamana stres pikeun barudak. Anjeun teu perlu dipake ukur keur learning, tapi kudu neangan jalan dina master wangunan kanyahoan jalan ka sakola sarta nyandak tempat dina masarakat kelas. Soré nangtung dina PR.

Murid kelas munggaran
sakola dimimitian kudu dibarengan ku kolotna

Antukna anjeun kudu salaku indung atawa bapa hususna anu anak anjeun meunang cukup sare jeung malah salila poé boga waktu cageur. V

nanya tetep jumlah pasini siang sakumaha low-gancang, ku kituna putra anjeun atanapi putri ngatur kalawan babaturan atawa mémang curl nepi di kamar na.

Ulah nempatkeun tekanan dina anak anjeun lamun mimitina hésé ulah nepi ka minuhan sarat sakola. Loba murid kelas munggaran bersaing diantara diri pikeun muji ku guru jeung nempatkeun dirina geus di handapeun stres. Nawiskeun anak anjeun pikeun ngarojong eta kalawan pagawean di imah, tapi nampa sanajan eta refuses pitulung anjeun.

Ogé penting: Upami anak anjeun damel kasalahan, ulah ngabenerkeun aranjeunna. Upami teu kitu, guru ngahargaan tingkat kinerja anak anjeun anu palsu jeung no saterusna ti dina tés mimiti datang ka hasilna frustrating.

Lamun aya bewara yen anak anjeun overwhelmed, anjeun coba ngobrol jeung guruna kelas. Mimitina-grader kudu kaci ti 30 40 diuk nepi menit on schoolwork maranéhanana.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.